Iludo 2017 - Sessions de rol






A.R.S HERMES
Sistema: Savage Worlds
Places: 5
Horari: Dissabte matí
A què olora el silenci? Flota i averigua'l!


Viajeros de Yog-Sothoth
Sistema: Hitos
Horari: Dissabte matí
Sinopsi: 2.064 el món està sent dominat pel caos, Shub-Niggurath intenta apoderar-se del món però Cthulhu té la solució. Cal despertar-li per a què salvi el planeta. 



Asalto antártico 
Sistema: la mirada del centinela
Jugadors: 5
Gènere: Acció

Sinopsi:L'associació d'herois de la NU ha rebut un missatge d'auxili de la base d'investigació biològica de criatures extra-humanes. Sembla ser que membres de l'Ordre del Nou Món han prés el recinte i planejes alliberar alguna ésser... No seria una missió dficil si no fos perque el únic grup disponible és de nous investigadors.



El caso de las hermanas
Sistema: Hitos
Horari: Dissabte tarda
Sinopsi: Era mitja tarda quan el sol es retiraba de Seattle. M'enrecordaré d'aquella nit per la dona que es va presentar al despatx, tan afectada per la desaparició de la seva germana que li estrenyia el cor. Una nit plena de mentides, armes drogues i alcohol.




Lobos en la Red.
Sistema: Hombre Lobo 20 Aniversario (iniciació).
Jugadors: 5
Horari: Dissabte tarda
Gènere: Infiltració/Ciberespionatge.

Sinopsi: A poques hores per l'any 2000, la companyia minera Blue Rose està a punt de cel.lebrar una magnífica notícia: la concesió minera a cel obert a les terres límits a la reserva natural de Marea Joiosa, a Brasil.

Una operació que reportarà innumerables beneficis a la companyia i als seus inversors, i un futur incert a tots els habitants de la zona i al seu ecosistema. Les organitzacions ecologistes ja ho han denunciat, però els estudis ecològics i l'apartat legal demostres que tot és perfectament legal... segons les lleis brasilenyes al menys.

Sense opcions diplomàtiques, solament resta la resistència més directa, sobre el terreny o bé portant la batalla a la mateixa seu de la Blue Rose Co., a Ciutat del Cabo. Potser hi hagi alguna cosa més als seus arxius interns que poden salvar kilòmetres de selva verge, i en aquest cas...
¿què  millor que els Gossos Cibernètics per a aquesta missió?





La carta de Prisky
Sistema: La Torre de Rudesindus
Places: 4
Horari: Dissabte tarda

Sinopsis: Prisky, la amable lutina servidora del mag Rudesindus ha enviat una carta als nostres amics per a què vagin a rescatar-la dels inquietants gnoms.





EDO-13: 5 es suficiente  
Sistema: actionD100 
Jugadors: 6
Horari: Diumenge matí
Gènere: Acció
Sinopsis: Àfrica, any 20xx. Les constants guerres civils han fet d'Àfrica un lloc on solament els més fots (o qui pot permitir-se el servei d'aquests) sobreviuen.
La unitat de mercenaris EDO-13 (Equip Delta Omega) ha lluitat pel major postor durant massa temps. Amb massa sang innocent a  les seves mans els EDO es retiraran del negoci, no sense abans fer una darrera missió de redempció.




Hay algo metido en el granero.
Sistema: Magissa (Iniciació. Infantil+Famílies!)
Jugadors: 6
Gènere: Aventura
Horari: Diumenge matí (a confirmar)
Despertarse una mañana, ir al granero y escuchar algo GRANDE que gruñe y se mueve dentro....Sí, mejor llamar a un grupo de héroes. Preferentemente, sin miedo a los monstruos, goblins, y criaturas que den miedo en general. Únete a la aventura!




Misterio en Dagtown
Sistema: cultos innombrables
Jugadores: 6
Horari: Domingo Tarde
Gènere: Investigació amb punts de terror
Sinopsi: Dagtown siempre ha sido una pueblo tranquilo, incluso demasiado, vivimos de lo que nos da el mar. Y hasta hace unas semanas te hubiese dicho que era el peor lugar para vivir porque podrías morir de aburrimiento. La semana pasada un grupo de extranjeros de aspecto bastante raro, llegaron haciendo preguntas y buscando algo. Ya el hecho de tener visitantes que no tenían relación familiar era muy extraño para la monótona vida de Dagtown, pero lo más fuerte fue que desaparecieron sin dejar rastro, y todo el mundo hace como si no hubiese pasado. Esto sin duda es un caso para los jóvenes detectives de Dagtown!




Círculos.
Sistema: Fragmentos (Iniciació)
Jugadors: 5-6.
Gènere: terror/thriller.
Horari: Diumenge tarda
Vuelve la niebla a la ciudad. Densa, casi sólida. Recorre los muelles, se infiltra por todos lados, se adhiere a todo lo que toca. Y con ella, vuelven los cuerpos encontrados en callejones y portales. La policía intenta taparlo, pero ya son tres los cadáveres que se amontonan en la morgue. Falta poco para que alguien hable de más y el pánico se extienda.

Hoy hay niebla en Marrows.

¿Volverá a ocurrir lo peor?





Oda a un amigo
Sistema: Blacksad
Places: 4
Horari: Diumenge tarda.
Sinopsis: Lester Leigh, un viejo amigo de nuestros héroes parece que va a sorprender a todo el mundo tras su éxito como concertista. Pero parece que su fama esconde algún oscuro secreto.





A contrarreloj
Sistema: Hitos
Horari: Diumenge tarda.
Sinopsis:  Uns experts lladres i timadors han sigut segrestats per un adinerat desconegut. Ara pretén utilitzar-los, o el verí innoculat els matarà en 48 h. Seran capaços de complir el treball de la seva "vida"?

Comentarios

Entradas populares