2n Torneig "Chill Team" de Kill Team

 El dissabte 6 de juliol va tenir lloc el 2n torneig "Chill team" del joc de miniatures Kill Team, basat en l'univers de Warhammer 40k, a la seu de Banshee Errante a Mataró.

 


 

El torneig es va cel·lebrar en un cap de setmana on la comunitat tenia prou més oferta amb un torneig internacional, a part de les vicissituts normals del mes de juliol. No obstant, l'organització valora molt possitivament que es pogués cel·lebrar el format familiar.

Va haver-hi escenografies d'espais oberts i espais tancats.

 

 

 

 

 

Banshee errante va tornar a aportar el seu granet de sorra a la comunitat de Kill Team, donat que el torneig contabilitzaba al rànking mundial de Kill Team en Best Coast Pairings. i aquí tenim els resultats:

https://www.bestcoastpairings.com/event/9AHNPJ9KB8

 

Un torneig de 3 rondes on també va tenir lloc moment per a fer comunitat i treure la gana amb un pica-pica.

 Les primeres posicions vàren ser per:

1er-Kenan Rhoton (Phobos) - Waresme (20/19/22)

2n-Daniel Costa (Brood Brothers) - club no asignat (19/12/12)

3er-Salvador Sanchis (Hierotek Circle) - club no asignat (13/17/6)


En compromís també en la part del hobby dedicada al pintat de minis, també hi havia una distinció per la banda millor pintada. Es var distingir una menció a la banda més ben pintada, tot i que va ser difícil l'elecció per una bona qualitat de pintura en general, per a Dani Costa.


 

L'organització agraeix la participació a les persones participants, tant a nivell competitiu com a nivell personal i de foment de la comunitat i valora aquest event de cara a futures edicions.







Comentarios

Entradas populares