Capítol 3 de la campanya: la Simfonia de l’Immaterium

 

Amb l'arribada dels reforços, tots els visitants del planeta atrets per aquella estranya simfonia van poder refermar les seves bases, establir les línies de subministraments adients i en definitiva dedicar-se a la recerca de respostes en aquest estrany món errant, arrencat del continu espai-temps i llençat a través de l'Immaterium. 


Les primeres i sanguinolentes jornades al planeta van donar pas a una fase on el conflicte semblava haver entrat en punt mort. Les escaramusses eren cada vegada més puntuals, però tots els generals, cogitadors i entitats presents sobre la superfície del planeta no tenien cap dubte que allò era només la calma que precedia la tempesta. 


Una gran vall, situada en un dels pols del planeta, semblava ser l'origen del senyal. Segons els exploradors s'anaven apropant, la densitat i la intensitat de les anomalies anaven augmentant de forma no lineal. Tot apuntava que aquell seria l’escenari de les últimes batalles per fer-se amb la supremacia del planeta, però potser encara quedava temps per la diplomàcia. En condicions tan dures, un pacte, per precari que fos, podia suposar la diferència entre la victòria i l'extermini total. 


 






Avui compartim amb vosaltres algunes fotos de la tercera ronda de la campanya: La simfonia de l'Immaterium. 


Al llarg d’aquesta campanya, els jugadors hem pogut aprendre a jugar a Warhammer 40k, a dominar els nostres exercits i hem ampliat la nostra col·lecció amb poderoses unitats. Però sobretot ens ho hem passat molt bé. 


Estigueu atentes i atents, ja que s’apropa la batalla final de la campanya. Quin exèrcit serà finalment el guanyador?



Comentarios

Entradas populares